woning-aanmelden

Meldt uw woning aan voor verkoop.

Dit verplicht u tot niets. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen nemen we contact met u op voor het plannen van een afspraak.

 

We nemen graag persoonlijk met u onze werkwijze door om zo te bepalen of het gekozen verkooppakket ook daadwerkelijk aansluit bij uw wensen. Pas na het kennismakingsgesprek maken we een definitieve verkoopopdracht voor u.

 
 
 
 
Basis
Extra
Compleet
 
 

U heeft de keuze gemaakt om uw woning te koop te zetten? Waar moet u beginnen, en welke makelaar moet u kiezen? Gaat u voor full-service of wilt u uw woning zelf verkopen? Zomaar wat vragen welke op zullen komen.

Meld uw huis gratis en vrijblijvend aan op Huizen 010. We plannen een in-take gesprek met u en bespreken alle mogelijkheden en de kosten ervan. Of u nu beslist zelf te verkopen, of alles aan ons over te laten, we hebben altijd een pakket wat bij u past. Pas na het in-take gesprek verstrekt u de verkoop opdracht en gaan we aan de slag met de verkoop van uw huis.

Adverteren doen wij op alle bekende woningsites zoals: Funda, Jaap, Pararius, Marktplaats en uiteraard Huizen 010.

Wat zeggen onze klanten?

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01. Welke regio werkt Huizen 010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van Huizen 010 de regio 010. Hierin vallen de volgende gemeentes: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet Rotterdam, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

 

02. Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van Huizen 010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We zorgen voor een maatwerk oplossing! We zorgen altijd er voor dat we u kunnen helpen.

 

03. Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

 

04. Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Kijk bij op de pagina woningverkoop hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

 

05. Wie helpt mij tijdens de verkoop?

Huizen 010 is de enige internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen net als een traditionele makelaar graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking kunnen we u meer vertellen over de verschillende pakketten. We kunnen zo samen bepalen welk pakket en welke services er het beste aansluiten bij uw wensen.

SiteLock