5 Tips woning verkoop Schiedam!

Follow us:

Tel: 010-7371308

5 Tips om uw woning snel en SUCCES vol te verkopen!

 

1. Maak foto's van je eigen woning.

Klinkt gek maar werkt echt. Zelf staar je je soms blind op je eigen woning. Pas als je zelf foto's gaat maken, en deze achter je scherm bekijkt, zie je hoe een ander deze straks op de woningsites zal gaan zien. Je zal je verbasen hoe anders je huis er uit ziet op de foto. Aan de hand van de foto's kan je gemakkelijk naar tip 2

 

2. Woning ECHT verkoopklaar maken.

Het plan is toch dat je gaat verhuizen, waarom niet gewoon alvast beginnen? Er is vas teen adres waar je tijdelijk het een en ander kan opslaan. Begin vast met inpakken van het een en ander en sla dat elders op. Hierdoor is straks de verhuizing gemakkelijker, veel belangrijker de te verkopen woning is leger! Het hoeft niet helemaal leeg, maar het geeft vaa direct een stuk meer ruimte. Ruimte komt de verkoopbaarheid alleen maar ten goede!

 

3. Verlichting controleren en aanpassen

Wij doen graag met bezichtigingen alle verlicht aan! Licht geeft ruimte en mensen een prettig gevoel. Zorg dat alle verlichting in de woning werkt. De plekjes waar het soms wat donkerder is zoals toilet, badkamer of keuken doe daar gewoon een iets sterker lampje in.

 

4. Zorg dat alles lekker schoon ruikt.

Nee je hoeft echt niet voor iedere bezichtiging op je knieen door huis om alles te soppen. Als het aan kant is, kan je simpel uit het zicht een schoteltje schoonmaakmiddel zetten. Vergelijk het met de gebakken appeltaart.... Potentiele kopers vinden het prettig om in aangename geuren binnen te komen Opgeruimd en schoon verkoopt beter! Neem simpel jezelf als voorbeeld, als je voor het eerst ergens binnen komt waar geen aangename geur hangt is de eerste indruk niet goed!

Laat ook gewoon een raam op een kantelstand staan, frisse lucht is ook aangenaam. Vooral de slaapkamers en badkamer, lekker luchten!

 

5. Er staan al wat woningen in de verkoop, zelfde makelaar kiezen?

Onze mening, NEE! Het effect hiervan hoeft zeker niet positief te zijn. Het belangrijkste vinden wij dat de manier van verkoop een manier is die bij jou als verkoper past! De woning zal dit dan ook uitstralen en dit komt de verkoop ten goede. Natuurlijk is het belangrijk dat alles in de markt past, maar gespannen verkopen is zelden succesvol.

Wj zeggen niet voor niets; Van ontspannen in de verkoop, naar SUCCESVOL verkocht!

 

Wij bellen u graag terug

 
 
 

Informatie aanvraag:

 

-Wij bellen u terug om eventuele vragen te beantwoorden.

 

- Desgewenst kunnen we een kennismaking plannen.

 

- Uiteraard bespreken we met u de verkoopprijs en verkoopstrategie.

 

- Huizen010 is uw regionale internetmakelaar die Full Service kan bieden!

 

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01. Welke regio werkt Huizen 010?

 

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van Huizen 010 de regio 010. Hierin vallen de volgende gemeentes: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet Rotterdam, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

 

 

02. Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van Huizen 010?

 

Geen probleem, neem contact met ons op. We zorgen voor een maatwerk oplossing

 

 

03. Komt mijn huis wel op FUNDA?

 

Ja absoluut. De verkoop van uw woning doen wij op het moment in samenwerking met Selling Point Makelaardij, Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

 

 

04. Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

 

Nee, dat hoeft zeker niet. Kijk bij op de pagina woningverkoop hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services. Wilt u de bezichtigingen liever laten verzorgen door Huizen 010, geen probleem kies dan het bezichtigingen pakket

 

 

05. Wie helpt mij tijdens de verkoop?

 

Huizen 010 is de enige internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen net als een traditionele makelaar graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking kunnen we u meer vertellen over de verschillende pakketten. We kunnen zo samen bepalen welk pakket en welke services er het beste aansluiten bij uw wensen.

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.