Facebook

Follow us:

Tel: 010-7371308

 

Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl okt, 2018

 

Huizen 010 is ook te vinden op Facebook! Klik hier naar onze pagina, het handige van onze facebook pagina is dat we niet alleen nieuw aanbod van onszelf en Seling Point makelaardij delen maar ook het nieuwe aanbod van andere makelaardijen in de regio.

 

Hierdoor hoeft u als woningzoekende niet alle andere pagina's te volgen. Bekijk en volg de pagina van Huizen 010 en u ziet direct het nieuwe aanbod van veel van de regionale makelaarskantoren.

 

Als volger/liker van onze pagina heeft u ook altijd extra voordeel als u uw eigen woning wil verkopen. Onze trouwe volgers kunnen rekenen op een korting op onze tarieven.

 

Internetmakelen wordt al snel bestempeld als iets voor alleen jongeren mensen. Dat is bij Huizen 010 zeker niet van toepassing. Door onze deeldiensten stelt u het pakket samen wat u prettig vindt. Hierdoor onstaat er altijd maatwerk en een verkoopmanier die bij u past! We zeggen niet voor niets; Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht!

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan geheel vrijblijvend een informatie/kennismaking, klik HIER. We komen graag onze werkwijze aan u toelichten. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen, klik HIER.

 

 

 

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.