Woning verkopen in Schiedam? Waar moet u beginnen?

Follow us:

Tel: 010-7371308

Uw woning in Schiedam verkopen, waar moet u beginnen?

 

Zoveel aanbieders die uw woning kunnen verkopen en niet te vergeten zo'n hectische woning markt! Toch wilt u graag uw woning verkopen, maar hoe gaat u dat aanpakken?

 

Zo maar wat vragen waar u mee te maken krijgt als u een woning wilt verkopen. Huizen 010 wilt u graag de opossing bieden. Er wordt veel aangeraden om 2, 3 soms wel 4 verschillende makelaars langs te laten komen voordat u uw keuzen maakt. De reden hiervoor is dat de makelaar en zijn services wel bij uw wensen moeten aansluiten. Huizen 010 vindt dat vreemd. Waarom zouden de services en de makelaar bij u moeten passen, zijn deze niet aan te passen? Huizen 010 past zich graag aan zodat we altijd aansluiten bij het verwachtingspatroon wat u ons geeft. uiteraard willen wij dit ook doen tegen het scherpste tarief.

 

Bij ons bepaald u hoe u de woning wilt verkopen, zo kunnen we u garanderen dat de verkoop van uw woning ontspannen gaat.

 

Als internetmakelaar komen we toch gewoon bij u thuis om kennis te maken en de mogelijkheden persoonlijk met u door te nemen. Een woning verkopen doet u niet dagelijks, het moet een goed overwogen beslissing zijn. Er zijn veel zaken welke wij graag met u willen kortsluiten zoals:

-Wilt u de bezichtigingen zelf doen, of heeft u liever dat Huizen 010 dat voor verzorgt.

-Wilt u dat wij al het papierwerk bij u uit handen nemen, of regelt u ook het een en ander zelf aan?

-Hoe wilt u dat de advertentie van uw woning er uit gaat zien?

-Wat gebeurt er nadat uw woning verkocht is en wie wilt u dat het dan verder begeleid?

Zomaar wat vragen welk wij graag persoonlijk met u bespreken. Uiteindelijk kunnen we u na een kennismaking een maatwerk voorstel doen voor de verkoop van uw woning in Schiedam. De tarieven voor de verschillende services zijn gewoon op onze website te vinden, dus geen verrassingen. Wij werken tegen vaste tarieven en zonder bonussystemen. U weet dus voordat u in de verkoop gaat al wat het prijskaartje is.

 

Plan vrijblijvend een afspraak met ons, dit verplicht u tot niets! Profiteer van onze zeer scherpe tarief van €599,- voor BASIS woning verkoop, of juist van ons FULL Service/Compleet tarief van €1.749,= waarbij we u alle zorgen uit handen nemen.

 

Vul onderstaand formulier in, wel bellen u heel snel terug.

 

Wij bellen u graag terug

 
 
 

Informatie aanvraag:

 

-Wij bellen u terug om eventuele vragen te beantwoorden.

 

- Desgewenst kunnen we een kennismaking plannen.

 

- Uiteraard bespreken we met u de verkoopprijs en verkoopstrategie.

 

- Huizen010 is uw regionale internetmakelaar die Full Service kan bieden!

 

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01. Welke regio werkt Huizen 010?

 

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van Huizen 010 de regio 010. Hierin vallen de volgende gemeentes: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet Rotterdam, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

 

 

02. Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van Huizen 010?

 

Geen probleem, neem contact met ons op. We zorgen voor een maatwerk oplossing

 

 

03. Komt mijn huis wel op FUNDA?

 

Ja absoluut. De verkoop van uw woning doen wij op het moment in samenwerking met Selling Point Makelaardij, Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

 

 

04. Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

 

Nee, dat hoeft zeker niet. Kijk bij op de pagina woningverkoop hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services. Wilt u de bezichtigingen liever laten verzorgen door Huizen 010, geen probleem kies dan het bezichtigingen pakket

 

 

05. Wie helpt mij tijdens de verkoop?

 

Huizen 010 is de enige internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen net als een traditionele makelaar graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking kunnen we u meer vertellen over de verschillende pakketten. We kunnen zo samen bepalen welk pakket en welke services er het beste aansluiten bij uw wensen.

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.