Huizen 010 Butler

Uw huis in Schiedam zelf verkopen?

Wilt u wat anders proberen dan de, traditionele, dure  makelaarskantoren? Zelf  uw huis verkopen, adverteren op alle grote sites waaronder Funda, Jaap.nl, Huizen010.nl en Marktplaats. Dat kan bij Huizen010 al vanaf het BASIS pakket van  € 699,-,

of het EXTRA pakket van € 949,-

Huizen 010 is perfect voor u! Laat uw gegevens achter en we bellen u terug om een afspraak in te plannen. We komen onze werwijze graag vrijblijvend aan u toelichten.

Zullen we u terugbellen?:

 
 
 
 
HTML Editor - Full Version

HUIZEN010 Makelaar Schiedam
Huizen010-Funda

Hoe zou u uw huis verkopen?

Voordelig op Funda adverteren

De meeste woningen worden door koper nogsteeds gevonden op FUNDA. U wilt uw huis te koop aanbieden maar wel graag tegen aantrekkelijk tarief op alle grote woning sites? Alle verkooppakketten van HUIZEN010 hebben standaard een uitgebreide FUNDA plaatsing. Hiervoor hoeft u dus zeker niet naar een duur kantoor.

HUIZEN010 is niet zomaar een internetmakelaar, wij blijven niet op kantoor en laten al het werk aan u over. Wij komen bij u thuis de verkoopstrategie doornemen. Uiteraard zijn we zowel telefonisch, per email of online met de chat functie 7 dagen per week voor u te bereiken.

Net even anders, en daarom succesvol. Maak een afspraak?

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis, in Shiedam, op úw manier, HUIZEN010

Huizen010-Funda

BASIS - FUNDA

Overweegt u uw huis, in Schiedam zelf te verkopen? Goed plan! Binnen ons Basis-pakket heeft u minimale kosten, en toch voldoende ondersteuning van ons. Mochten de werkzaamheden, welke u zelf wil doen, toch tegen vallen? Geen probleem, bij ons kunt u altijd up-graden naar een uitgebreider pakket. Plan een vrijblijvend informatief gesprek. Dit kan op de pagina van het door u gewenste pakket. We nemen graag alle ins en outs met u door.


EXTRA - FUNDA

Uw huis, dat verkoopt u zelf. Maar wel graag met wat meer sevices en hulp van HUIZEN010. We nemen belangrijke zaken voor u uit handen zoals: fotografie, video, het schrijven van een verkooptekst, afhandeling notaris etc.

Met het Extra-pakket, houden we uw kosten laag en krijgt u alle services om uzelf volledig in te kunnen zetten voor de verkoop van uw huis. 


Reviews:

COMPLEET - FUNDA

De traditionele makelaarskantoren zijn vaak duur, u zoekt een alternatief waar de kosten duidelijk zijn? HUIZEN010 Compleet-Pakket. Binnen dit pakket nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. Oftewel, het tarief en de duidelijkheid van een internetmakelaar, de services van een traditionele makelaar. Uiteraard werken wij met dit pakket ook op basis van "no cure, no pay". Plan vrijblijvend een informatief gesprek. Dat verplicht u tot niets.


Zelf huis verkopen schiedam

HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam
HUIZEN010 Makelaar Schiedam

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  In welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.


02.  Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing..


03.  Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.


04.  Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.


05.  Wie helpt mij tijdens de verkoop?

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Over Schiedam

Huis verkopen schiedam

De makelaar voor Schiedam

Bron: Wikipedia

De geschiedenis van de stad Schiedam gaat terug tot de 13e eeuw. Nabij de monding van de Schie werd rond waarschijnlijk 1230 door de heer van Wassenaar en/of heer Dirk Bokel van ambacht Mathenesse een dam aangelegd om het polderland te beschermen tegen het zeewater. In 1247 kreeg Aleid van Holland bij haar huwelijk met Jan van Avesnes het oostelijke deel van de dam (en het poldertje) als bruidsgeschenk. In 1275 werden stadsrechten verleend door vrouwe Aleid van Holland (Aleida van Avesnes), de zuster van graaf Willem II van Holland.

De achttiende eeuw was Schiedams Gouden Eeuw: de stilgevallen drankimport uit Frankrijk maakte de opkomst van de Schiedamse jeneverstokerij mogelijk. Vanuit tientallen branderijen en distilleerderijen werd Schiedamse jenever over de hele wereld geëxporteerd. De jeneverindustrie gaf Schiedam de bijnaam 'Zwart Nazareth'. De bedrijfstak is inmiddels grotendeels verdwenen, maar zes molens bepalen nog het stadsbeeld: Molen De Walvisch, Molen De Drie Koornbloemen, Molen De Vrijheid, Molen De Noord, Molen De Nieuwe Palmboom, de in 2008 gebouwde Noletmolen en de in 2011 opnieuw gebouwde Molen De Kameel, de hoogste molens ter wereld. Ook herinnert een groot aantal voormalige branderijen aan de branderstijd. In één van deze branderijen, gevestigd aan de historische Lange Haven, is sinds 1996 het Jenevermuseum gevestigd.

In 1941 werd de gemeente Kethel en Spaland geannexeerd, waardoor er ruimte was voor grootschalige woningbouw ten noorden van Schiedam. Hier liggen nu de wijken Tuindorp Kethel, Groenoord, Woudhoek en Spaland.